tiistai 2. joulukuuta 2008

Meiltä puuttuu henkilökuntaaMä oon tullu siihen tulokseen, että meiltä puuttuu henkilökuntaa. Toi matalampi ihminen on vissiin laiska, kun se niin paljo makaa ja korkeempi käy melkeen joka päivä töissä. Kuka meitä silloon täällä hoitaa ja palvelee? Ei kukaan! Ja se on kyllä väärin, sanon mä.

Kattokaa ny, kuinka paljo täällä on kissojakin ja tossa on vasta puolet. Sitten ollaan vielä me koirat ja ulkorakennuksessa pidetään niitä lintuja ja lampaita. Kyllä tämmöstä eläinpopulaatiota kohden pitäis olla staffia enemmän ja mieluummin vähän palvelualttiimpaa sorttia, kiitos.

Toi matalampi jaksaa valittaa meidän pissuista ja leikeistä. Välillä se rutisee jopa kurasta meidän turkissa, vaikkei me sille mitään mahdeta, että aina sataa, kun päästään pihalle. Kissa- ja koirakarkotettakin se suihkii pitkin huushollia ihan kummiin paikkoihin ja se on mun mielestä kyllä kohtuutonta. Ajatelkaa ny: ensin ne hankkii isolla rahalla ja vaivalla paljo kissoja ja koiria ja sitte ne karkottaa jollain aineella niitä.

Nyt se yrittää kyllä selittää, että sitä tököttiä suihkitaan vaan sähköjohtoihin ja sohvalle, minne kisut ei saa pissiä. Sen mielestä täällä haisee, mutta niin kyllä meidän eläintenkin mielestä - vähä eri syystä vaan!

4 kommenttia:

 1. Terve sisko! Meilläkään tuo ihminen ei lainkaan ymmärtänyt kun askartelin tuon puisen portin uuteen uskoon..oli mokoma semmoisen laittanut rajaamaan meidän tilaa siksi aikaa kun töissä ovat. Mä sitten askartelin sitä vähän uuden näköiseksi..nyt toi ihminen sitten meni ja osti metallisen portin! Sitten kun oli sen saanut viritettyä kehtasi vielä suihkia hiuslakkaa jalkalistoihin ja oven karmeihin, kuulemma epäilee että alan niiden kanssa seuraavaksi askarrella. Mun mielestä ihan käsittämättömiä noi ihmiset..

  Mulla on muuten ollut hauska kuunnella kun mun oma ihminen lukee sun blogia, tunnut olevan aika vauhdikas ja sporttinen tyyppi! :-)

  T: velipoikasi Haldi

  VastaaPoista
 2. Vai on teilläkin välillä hävytöntä palveluskuntaa. On meillä koirilla noiden ihmisten kasvattamisessa kova homma. Kiva kuulla sinusta välillä, Haldi. Kyllä meidän ihmsetkin käy aina välillä teidän sivuille kurkkimassa :-)

  VastaaPoista
 3. Jaaha, sisko ja veli on olleet tehokkaita. No, mutta niin mäkin! Mä taas poistin isännän peitosta ne valkoset nöyhdät sieltä sisältä. Kummia viritelmiä noilla kaksjalkasilla - nukutaanhan mekin Juuson kanssa paljaalla lattialla. Aattelin, että isännälle voi tulla liian kuuma, kun se tommosen paksun hommelin alla makoilee... Emännän peittoa en ehtiny operoimaan, enkä varmaan pääsekään, kun se kattoi mua vähän pahana keräillessään lattialta niitä valkosia tuppoja, joita olin vaivalla vetänyt isännän täkistä.
  Sitte me Juuson kanssa testattiin isännän sukkien kestävyyttä. Se oli ystävällisesti jättänyt sukkaparin lattialle, ja me kokeiltiin, onko ne yhtä kestäviä kuin ne sukat mainoksessa, jossa terrierit repii sukkaa eri suuntiin. Emännän ilmeestä päätellen sekään ei ollu kovin hyvä idea...

  VastaaPoista
 4. Onpa kiva kuulla, että muutkin sisarukset pistää tuulemaan. Sen kuuleminen tekee tolle mun matalammalle ihmiselle ihan hyvää. Se kun vissiin luulee, että mä oon jotenkin supertuhma pentu, vaikka me taidetaan vaan olla kerkiäväistä sukua ;-)

  VastaaPoista