sunnuntai 28. joulukuuta 2008

Pauketta ja kuvaongelmia

Meidän ihmisellä on ollu viimepäivinä ongelmia saada kuvia tänne meidän blogiin. Ei se onnistu vieläkään. Siksi se ei ole viittiny kertoa meidän kuulumisiakaan. Vaikkei meille ny mitään kummosia kuulu. Mä pörröönnyn kovaa vauhtia ja Seita kasvaa niin, että Essi alkaa näyttää meidän rinnalla pieneltä.

Jouluaattona me päästiin ihmisten mukaan taas sinne, missä on se vanha koiraneitikin. Siellä oli hieno, kiiltävä kuusi, josta ei kumminkaan saanu hakea mitään leluja (tylsää), mut kinkkua ja pipareita ja paljo rapsutusta me saatiin. Kotona meillä ei semmosta kuusta ollukkaan, kun matalampi kokeili ensin pöytämallilla ja siihenkin kiipes heti kissoja. Ihmiset päätti sitten, että koristellaan muuten vaan.

Lenkillä me nähtiin, kun semmonen epäillyttävän näköinen punanuttu meni naapurin ovesta sisään säkki selässä. Seita haukkui sen pataluhaks ja mäkin vähän säestin. Mikä lie rosvo ja ryökäle. Oltais kurmootettu se, mutta matalampi ihminen piti lujaa remmeistä kiinni.

Täällä on just sopivasti lunta ja aurinko paistaa tänäänkin. Iltaisin on vaan ruvennu kuulumaan naapurien pihoilta kummaa pauketta. Seitaa vähä pelottaa ja ihmisiä pännii. Ei vielä sais raketteja paukutella. Eikö se ny riitä, että yks yö paukutellaan, pelotellaan pieniä eläimiä, sotketaan pihat ja pellot niillä saastuttavilla räiskyttimillä. Höh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti