lauantai 13. joulukuuta 2008

Osaako kissatkin olla tuhmia?


Osaako kissatkin olla tuhmia? Siitä meillä on tänään ihan aiheellisesti keskusteltu. Yleensä, kun jotain menee rikki tai kovasti kolisee, meillä huudetaan aina Usmaa tai Seitaa. Tänään toi kintaankokoinen kumminkin järjesti semmosen hulabaloon, että kai täällä nyt hetken muistetaan, ettei noi kissut sentään ihan viattomia oo.

No, se tapaus sattu aamulla, kun Muska tutkimusretkeili eteisen kirjahyllyssä. Sieltä se löysi pienen pullon, jossa oli jotain mustaa mönjää. Se oli just sopivan kokoinen ton kinnasvärkin pelivälineeks ja niin se sitten huitas sen lattialle ruvetakseen leikkimään.

Se puteli ei kumminkaan ollu kissankestäväks suunniteltu, joten se sit särky, tuli paljo sirpaleita ja ne mönjät (kuulemma jotain perhonsidontakakkaa) levis pitkin eteistä. Me Seitan kans yritettiin kyllä mennä auttaan, mut matalampi huusi vaan entistä kovempaa ja hinkkas jonku ihmesienen ihan littanaks saadakseen sen mustan tökötin pois maisemasta.

Mun tassukin haisee nyt pahalle ja se on ton pikkukisun syy. Siihen tuli kai vähän sitä perhokakkaa. Sais toi Piisku kyllä opettaa Muskalle vähä tapoja. Sitä kai se tossa yrittääkin, kun ihminen sen insidentin jälkeen nappas niistä noi kuvat.

2 kommenttia:

  1. Tuo pienempi on selvästi sen näköinen, että nyt kävi hassusti :D ja isompi kissa toruu. Hyvät kuvat!

    VastaaPoista
  2. joo siinä annetaan nuhteita selkeesti ;) käyppäs kattelemassa ku ministä lisäsin taas muutaman uuemman kuvan :) neiti kasvaa niin kovaa kyytiä nyt..

    VastaaPoista