perjantai 3. huhtikuuta 2009

Ankeita aikoja

Nyt meillä eletään ankeita aikoja. Inflaatio vissiin syö meidän pihahäkistä lumipallot, kun ne pienenee joka päivä ja maahan on ilmaantunu kuralätäköitä. Matalamman ihmisen tietokoneesta
on piuha poikki (ei oo meidän syy, eikä tällä kertaa kisujenkaan) ja uutta pitää odotella ens keskiviikkoon, joten siihen saakka me nyt vissiin pidetään paussia täällä blogissa, ellei sit jotain vallan kuohuttavaa tapahdu. Kuvia ei kumminkaan tuu, kun ne on kaikki siellä emännän koneella ja siiton kakku loppu...joten hyvää pääsiäisviikon alkuu vaan kaikille.

Noi meidän uudet taustapuput ei muuten sit oo mitään citykaneja, vaan ihan oikeita pääsiäispupuja, joten älkää yrittäkökään hätistellä niitä pois. Ne on ihan vartavasten tänne houkuteltu.


3 kommenttia:

 1. Peikolta kutitus ja kuiske molempien koirien korvaan.

  VastaaPoista
 2. Minä luulin ekaks, että tää on joku ruokapalsta, mutta onneksi tokaks hokasin että elukoitahan täällä!
  Tuun käymään aina kun ikävä iskee... eli aika tiheeseen!

  VastaaPoista
 3. Semmosesta me Seitan kanssa tykätään, Isopeikko :-)

  Kiva kun ilmaannuit Arjaanneli. Joo, ei me olla syötäviä, vaikka joku on meitä syötävän suloiksi sanonutkin - ainakin silloon, kun me oltiin pieniä. Tänään kyllä yks päiväkodin ihmispentu kiljui meille, että "ällllöttäviä koilia", kun me käveltiin ohi. Seitalta meni ihan häntä lotjoon..

  VastaaPoista