lauantai 18. huhtikuuta 2009

Missikoira ja pehmoleluHitsi, et oli kuulkaa jännä päivä meillä molemmilla. kävin nyt sitte siellä näytelmissä misseilemässä ja Seita pehmoleluna lastenleirillä (kattokaa ny, kun se on ihan linttaan silitetty).

Ensin kotona meinasin, etten kyllä erityisemmin piittaa mokomasta misseilystä, jos sitä varten pitää peseytyä, eikä sen jälkeen saa tehdä mitään kivaa lenkillä (niinku rypee lätäköissä, myyrästää tai kaivaa raatoja mutaiselta pellolta). Siellä näyttelypaikalla ne harmit kyllä sitte unohtui ja rapaakin oli tarjolla ihan yllin kyllin, niin ettei mua oikeestaan olis kannattanu etukäteen pestäkään.

Siellä oli tosi paljo koiria, ihmisiä ja kaikkia jänniä hajuja. tykästyin ihan erityisesti yhteen komeeseen poikakoiraan jonka kennelnimi on Sydäntalven Zodiac (siinä hötäkässä mun ihminen unohti kysyy sen oikeen nimen) ja sit semmoseen söpöön, kilttiin tyttölappariin, jonka nimi oli Ciku. Se näytti siltä, et sitä ujostutti ja kutittelin sitä vähä kuonolla, et ota ihan rennosti vaan, kyllä muakin vähän jänskättää, mutta eiköhän me tästä selvitä ja niin sit selvittiinkin...vaikka aluks näytti aika huolestuttavalta.

Kävi nimittäin niin, että se tyttö, jonka piti esittää mut siellä näyttelyssä, ei tullu paikalle ollenkaan, eikä mun ihminen tavoittanu niitä puhelimellakaan. Me tietysti ensin huolestuttiin, että nyt niille on tapahtunu jotain kamalaa, mut sit me hoksattiin, että nolosti käy meidänkin, jos ei ole ketään, joka mut esittelis, kun ton oman ihmisen kinttu on niin huonossa hölköttelykunnossa. Onneks sitte tommonen ihana, kiltti Laura, jota me ei edes tunnettu ennestään, lupas esittää mut kehässä. Tossa kuvassa ne tuomarin kans just tarkastaa, että mulla on purukalusto kunnossa.

Ensi mua vähä jänskätti niin, että oli ihan häntä lotjos, mutta sitte me päästiin vauhtiin ja kaks punasta nauhaa tuli ja kehut myös hyvästä esittämisestä (kiitos Lauralle!). Oon kuulemma eri hieno koira, vai mitä toi EH nyt mahtaakaan tarkottaa, mut tottahan mun ihmiset sen jo ennestään tiesikin...

6 kommenttia:

 1. Hei!
  Mukava lukea että Usma sai EH:n näyttelyssä, Onnea!
  Saapa nähdä kuinka meidän Dieselin käy ensi viikolla vaasan näyttelyssä?!?pitäkää peukkuja :)

  Nähdään parin viikon päästä Vimpelissä!
  terkuin
  -Annika-

  VastaaPoista
 2. Pidetään peukkuja ja nähdään :-)

  VastaaPoista
 3. voi jummi että noin hyvin meni usmalla! onnea onnea, toivottavasti meilläkin sitten joskus. Ekalla kerralla minille iski se ramppikuume eli oksennustauti, se johtu ihan siitä että se jännitti liikaa ja sai vatsanpuruja ;DD

  VastaaPoista
 4. http://Pentu07.vuodatus.net18. huhtikuuta 2009 klo 20.07

  Onnea näyttelykävijöille :)
  Juu huomasin että olit soittanut, puhelin oli kotona.
  Syy ettei lähdetty on se ett mun auto kolisee huolestuttavasti ja odottaa huoltoon pääsyä. Kaikenkukkuraks megiran juoksut alkoi eikä anna koskea itteään lainkaan, oikuttelee ja temppuilee, hassu pentu.
  Kävikö myrskytuuli? Täällä lentelee oksat ja kaikki

  VastaaPoista
 5. Heippa Usma ja emäntä.

  Täällä terkkuja lähettelee Sydäntalven Zodiac, eli tutummin Roope vaan. Eipä tosiaan tullu siinä tohinassa esittäydyttyä. Toivottavasti vielä tavataan. Emännät kiittää kivasta päivästä ja hyvästä seurasta.

  VastaaPoista
 6. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista