maanantai 20. huhtikuuta 2009

KoirannuppujaArjaanneli tuumaili jokunen postaus sitten mukavasti, että miltäköhän mahtais näyttää nupullaan oleva koiranpentu. Me Seitan kanssa näytettiin nuppuina tämmösiltä. Toi Piisku on tossa vaan ihan vertailun vuoksi ja se on kyllä ihan oikee kisu, eikä mikään elefantti, vaikkei koosta heti arvais..

5 kommenttia:

 1. Peikko on nyt ihan myyty. Koiranpoikaset ovat niin hianoja.

  VastaaPoista
 2. Mikä siinä on, että kun tuommoisia näkee taantuu ihminen ihan vauvaksi, ja alkaa lässyttämään? Minä läyrysin äsken noille täältä ruudun takaa... lätiläti.... ääh en kehtaa jatkaa ... : )
  Tuo kissahan näyttää ihan pennunsyöjätiikeriltä!

  VastaaPoista
 3. mullaki iski semmonen voi jummi lässynpässyn kun on suloisia ollut, vois itsekin lisätä ministä jotain vanhoja vauvakuvia blogiin :) ihan vaan muistelun vuoksi, ehkä sitten yksi vuotis päivänä johon ei enää ole kuin kolme kuukautta!!

  VastaaPoista
 4. On ne koiranpoikaset lumoavia.Ne vissiin on noin söpöjä siksi, että niitä jaksaisi, kunnes ne kasvavat täystuhovaiheesta hieman järkevämmiksi :-)

  VastaaPoista
 5. Ei jestas minkä kokoinen katti, kun vertaa pikku pentuseen! :D Olen samaa mieltä, sillä söpöydellä täytyy olla jotain tekemistä sen kanssa, että kestää sitä kamalaa riiviötä tulematta aivan hulluksi. Söpöys antaa paljon anteeksi.. :o)

  VastaaPoista