sunnuntai 26. huhtikuuta 2009

KissatappeluKisut on yllättävän hurjia, kun ne semmosiks rupee ja tyttökisut on kaikkein hurjimpia. Villiminttu toteuttaa itteään ulkona ja on kotiin tullessaan aina sopivasti väsyny. Mimmikin osaa olla aika räiväkäs tapaus, mutta Muska on kyllä ihan omaa luokkaansa kissatappelussa. Näyttää vähän siltä, että mitä pienempi, sen pippurisempi. Jos noi pikkukisut on vaikka tiivistettä.. Onneksi ne on sentään meille koirille ja ihmisille kilttejä.

Ai niin. Liityin muuten tänään lapinkoirien vapatusrintamaan ja aloitin toiminnan puremalla Seitalta pannan poikki. Ei sille kumminkaan vissiin tullu kovin vapautunu olo, kun se niin kiltisti
käveli ihmisen perässä aitauksesta sisälle ilman mitään taluttimia. Blondi mikä blondi.

3 kommenttia:

  1. Kissatiiviste :) Hieno koirainen ajatus :)

    VastaaPoista
  2. Ah kuinka mukava huomata, että vauhtia ja vaarallisia tilanteita on sielläkin päässä. Meillä erona se, että Nelli-kissa hyppii ja riehuu itsekseen, kinastelee kai jonkin pirullisen sivupersoonansa kanssa..

    VastaaPoista
  3. Musta misu oli aika coolisti, vaikka se toinen karvapallero syöskyi kuin ohjus ympäriinsä :D Ihana video ja muuten näyttää tosi kivalta teidän kodissa (oletan, että video on kotootasi). :)

    VastaaPoista