tiistai 14. huhtikuuta 2009

Kömpiäinen
Seita on kovasti yrittäny harjotella tota veden päällä kävelyä, mutta toistaiseksi se on onnistunu aika huonosti. Melkoista kömpimistä ja ravan roiskettahan tuo sen ojan ylitys on. Minä hyppäänkin sit yleensä sulavasti yhdellä loikalla.

Nyt me saadaan kumminkin taas vaan muistella kivoja metsälenkkejä ja ojanylityksiä, kun korkeempi ihminen on koko loppuviikon reissussa. Saa nähdä tullaanko ihan höperöiks tuon matalamman ihmisen kans täällä neljän seinän sisällä. Onneks me päästään edes vähän häkkeilemään ja autoajeluille välillä.

4 kommenttia:

 1. Harjoitus tekee mestarin! Ja toisaalta, kun ei koskaan opikaan hyppimään esimerkiksi mutaisten ojen ylitse, niin voi aina "vahingossa" ottaa ihanan mutakylvyn ;)

  VastaaPoista
 2. http://Pentu07.vuodatus.net15. huhtikuuta 2009 klo 13.47

  Oi te pääsette "uimaan", meirän ihmiset ei anna mun mennä vaikka kuinka haluasin. Ja arvaa mikä ois kivaa sen jälkeen, hih mennä tohon naapurin isännän rapaselle pellolle pyörimään, mut ku ei päästetä hitto vie :( No kerran oon molskinu kunnolla ja tuli äkkilähtö pesuhuoneeseen jossa mua hinkattiin saippualla yäkpthyikaameeta oli se.
  Pain me nähdään toisemme usma, eiks oo kivaa ? :)
  terkuin Megi meksukka

  VastaaPoista
 3. Jep, ja silloinhan koko koira ei tarkkaan ottaen ole vielä pesun tarpeessa, Isopeikko :-)

  Niin Just, Marika :-)

  On sulla sit vähä tiukkapipoiset ihmiset, Megi. Meillon tosiaan lauantaina jännä päivä :-)

  VastaaPoista