perjantai 15. toukokuuta 2009

Dilemma

Mitä silloon kuuluu tehdä, kun talossa on vain yks puoliska possunkorvaa ja kolme koiraa? Oikea vastaus olis tietenkin, että painella kiireesti kauppaan hakemaan uus pussi, mutta ihminen ratkaisikin dilemman tänään toisin.
Koska Essille tulee possunkorvista massuvaivoja, se putos pelistä heti kättelyssä ja sai tikkuluun. Seita pyrki kyllä kans korvalle, mutta koska se on niin ahne ja yrittää aina pomottaa meitä muita, ihminen antoi sen herkun vaihteeks mulle.
Eikä Seita sitä multa pois uskaltanu tulla ottaan, kun se taitaa tietää, että ihan oikeesti mulla on kanttia vähä enemmän ku sillä, jos tosi paikka tulee, mutta kyllä se aika rumia jutteli . Kattokaa vaikka sen suupieltä tuossa kuvassa. Sai se kyllä tollasen ison puruluun ja semmosen pikkutikunkin, muttei se kuulemma ollu sama ja se päätteli, että se on Essin syy. Onneks Essi älys mennä vähä kauemmas turvaan blondin kiukulta. Ja mä nautin...
Ei toi nyt munkaan mielestä mikään ihanneratkasu ollu. Ihmisen logiikka on joskus kummallista, mut onneks me koirat ei kanneta kaunaa. Kun korva oli syöty me leikittiin taas vaikka mitä yhdessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti