sunnuntai 17. toukokuuta 2009

Ujo LempiMeidän lenkkipolun varrella asuu koira, jonka nimi on Lempi. Se on tosi ujo ja arka, vaikka on tommonen meitä paljon isompi rottis. Nyt me ollaan parina päivänä käyty tervehtimässä ja vähä kesyttämässä sitä. Aluks se ei meinannu uskaltaa ollenkaan tulla meidän luo niin, että sen ihmisen piti vähä tuupata sitä pepusta. Tänään me jo vähän leikittiin. Mä yritin sanoo sille, että me ollaan ihan pieniä ja vaarattomia, mutta Seita meinas pilata koko jutun, kun se rupes haukkuun sitä. Mun mielestä ei silleen kannata tehdä uusille tuttaville. Onneks Lempi toipu siitä nopeesti ja tänään ne Seitan kanssa jo vähä juoksentelikin yhdessä. Soli oikein hyvä, sillä mä sain sit sillä aikaa ihan rauhassa tutkii, mitä löytyi Lempin luukätköstä.

2 kommenttia:

  1. Niin se on, ettei oo koiraa karvoihin katsomista. Lempi on varmaan ujo, koska monet pitää rottiksia jokseenkin pelottavina, vaikkei ne oikeesti oo!
    Hienoa että menitte tekemään tuttavuutta!

    VastaaPoista
  2. vooooi toista :) ihana tommonen rotikka ku pelkää pieniä karvaisia lappareita jotka on sitten taas niin lässy kansaa kun vaan voi joku koira olla, mut eihän tommonen rotti voi sitä tietää ;D

    VastaaPoista