lauantai 9. toukokuuta 2009

Pahankuriset

Tänään me on jouduttu Muskan kans vähän epäsuosioon. Mut minkäs sille voi, että aina joskus sattuu ja tapahtuu.

On ollu niin sateista, ettei me oo voitu olla paljon pihalla. Sitten on pitänyt keksii sisätiloissa omaa kivaa. Multa meni heti aamulla rikki yks lasikippo ja Muska pudotti tosta piirongin päältä ison kukkaruukun. Siitä vasta kiva sotku tuli, kun päällimmäinenkin purkki meni rikki ja palasia ja multaa oli yltympäriinsä.

Mua hävetti sit vähän Muskankin puolesta, kun kissanpennut ei vissiin ite osaa. Siltä se ainaki näyttää. Tossa kuvassa mä sit yritän olla oikeen kiltin näkönen meidän molempien edestä, ettei ihminen enää huutais meille, mut Muska vaan koukkii viimeisiä multakokkareita piirongin alta. Hohhoijaa. Loppuis jo tää sade.

Noi pölykoirat tuolla takkavälinesetin takana alkaa muuten olla sitä kokoluokkaa, että ne varmaan syö pian Muskan, jos ei joku tee pian niille jotain. Meillon kaikilla yhtäaikaa karvanlähtö ja toi matalampi väittää, että meidän irtokarvoista sais koottua vaikka yhden ylimääräisen kissakoiran. Mä haluisin kyllä nähdä, minkä näköisen se sais aikaan..

2 kommenttia:

  1. Voi teidän sadepäivän iloja! Kävin tänään Mustissa & Mirrissä, ostamassa Hetalle (tänään 6 vee) ja Rassille (huomenna 3 vee)synttärilahjat. Siellä oli ihania kisupurkkeja Ja huomasin, että Royal Caninilta on tullut märkäruokapusseja!

    VastaaPoista
  2. Kiitti vinkistä. Pitääkin käydä tutustumassa.

    VastaaPoista