keskiviikko 6. toukokuuta 2009

Hirveetä

Hui hirveetä, mitä me nähtiin korkeemman ihmisen kanssa eilen metsälenkillä! Me just mentiin semmosta pientä hiekkatietä ja tultiin mutkan takaa. (Meidän pitää nykyään kulkee aina remmissä, kun kaikki eläimet tekee nyt pesiä ja monilla on jo poikasiakin, eikä me kuulemma saada häiritä tai syödä niitä)

No, ne ei kyllä just silloon pesiny, mitkä siellä mutkan takana odotti, vaan seisoi ja toljotti ku jättiläislehmät uutta veräjää. Lehmiä ne ei kumminkaan ollu, eikä hevosiakaan. Semmosia mä oon nimittäin jo nähny ja haistanu. Nää oli vielä korkeempia ku toi meidän korkeempi ihminen ja sekin on tooosi korkee. Niitä oli siinä kolme.

Ne kattoi meitä aika pahasti, eikä liikkunu minnekään ja mä tunsin, että ihminen fleksin päässä tiukensi vähän otettaan. Mäkin salaa toivoin, ettei Seita nyt ihan tyystin ratkeis liitoksistaan ja onhan se onneks vähä järkiintyny. Se sanoi vaan ihan hiljaa "puh, puh", kun me liikuttiin lähemmäs.

Lopulta ne hirviöt päätti ettei ne viitsi syödä tai talloo meitä ja lähti jatkaan matkaa ihmeen äänettömästi siinä ryteikössä. Kun ne oli menny pois me päästiin haistelemaan sitä paikkaa, missä ne oli ollu ja se homma me hoidettiinkiin tarkkaan. Tästä lähtien mä muistan aina, miltä hirvet haisee!

2 kommenttia:

  1. Hirvet ovat varmasti pelottavia kun niitä katsoo koeran silmän korkeudelta. Vaan tiedättekös koerat, että ne ovat pelottavia silloinkin kun niitä katsoo liikkuvan auton ikkunasta? Jälkikäteen on mukava muistaa tuollaisia vähän pelottavia sattumuksia :)

    VastaaPoista
  2. Hirvee on vähemmän pelottava, kun sen bongaa lautaselta käristyksen muodossa.
    Koiruuksille jää sopasta yleensä luu käteen.... tai siis käpälään.
    Hyvä että olitte matalamman ihmisen tukena ja turvana tuossa pelottavassa tilanteessa!

    VastaaPoista