keskiviikko 27. toukokuuta 2009

Nätti nappi


Marika Monnisway's blogista antoi meille tämmösen kivan napin. Kiitos paljon. Meidän ihminen käy siellä melkein joka päivä lukemassa juttuja ja siellä on paljon kivoja kuvia kans. Niillä on pupuja, koiria, gerbiilejä ja yks kisukin, eli melkein yhtä paljon karvatteja kuin meillä. Niin ja pari ihmistäkin. Käykää joskus kattomassa.

Me halutaan antaa toi merkki eteenpäin semmoselle blogille kuin Famu Falsetissa, kun sielläkin on usein niin kivoja eläinjuttuja ja sit semmoselle Kissanhäntä kainalossa ja Lumikissan siperiankissat -blogeille, koska kyllä me Seitan kanssakin tykätään kissoista, vaikka ollaankin koiria. Ai niin ja sit yhden toi ihminen haluu välttämättä antaa Amatööriputkimiehelle, joka saa sen huonompinakin päivinä hihittelemään ja on siellä sivuilla juttuja koirista ja Kaapopupustakin. Hei, mitä muuten ne puput on? Meillä ei taida tällä hetkellä semmosia ollakaan..


4 kommenttia:

 1. Hilma-hamsteri ilmoitti tyytymättömyytensä, koska hänen korkea-arvoinen ja sitäkin suloisempi olemuksensa unohdettiin mainita lemmikkilistassa! :)

  VastaaPoista
 2. Amanda Beata Cecilia Dorothea on kissamaisen otettu tästä ihanasta huomionosoituksesta. Niin on hänen emäntänsäkin. Lähetämme MiuMau-terveisiä kaikille tässä blogissa mainituille eläinystäville!

  VastaaPoista
 3. Ai kauhistus. Nyt kävi kirjurille kyllä paha moka. Välitätkö nöyrät pahoittelumme Hilmapikkuiselle...Niin ja hän ON tosiaan suloinen, eikä ilmeisesti pure ihmistään sormeen mennen tullen, kuten meidän edesennyt Niiskumme..

  Kiitoksia vaan, Famu Falsetissa. Meidän Mimmikisu katsoo Amandan kuvia aina erityisen tarkkaan, koska heillä on kovin samanmoinen maku päällysvaatteiden suhteen ;-)

  VastaaPoista
 4. Oi Kiitos! Asettelen sen palkintohyllyyni blogissani :-)

  Pyryharakka

  VastaaPoista