keskiviikko 10. kesäkuuta 2009

Lapinkoira lähtee Lappiin

Arvatkaas kuka lähtee ens yönä Lappiin??? No, minä tietysti ja toi mun korkeempi ihminen. Mennään sinne pitään yks rippikoululeiri. Lastenleireillähän mä oon jo ollukki, mutta ripari mullon vielä käymättä ja pääsen nyt sitten oikein esi-isien maille sen suoritteleen.

Tää blogi jää nyt viikoks tolle matalammalle ja Seitalle. Saa sitte nähdä, kuinka ne ilman mua pärjää. Vähä mua kyllä jännittää. Kävin eilen harjottelees paimentamistakin Merrillä ja Pippinillä, mutta lampaat on kummiskin eri asia kuin ihan oikeet porot. No, ehkä mä tyydyn paimentamaan ainakin ens alkuun vaan niitä riparilaisia. Toi matalampi nimittäin väittää, että niissäkin on yleensä tekemistä tarpeeksi. Ovat vauhtiin päästessään kuulemma vikkelämpiä kuin kapallinen kirppuja..

3 kommenttia:

 1. "Kyllä sää siältä selviät", ja Seita pärjää hyvin ittekseen. Hyvää matkaa vaan ja terveisiä kaikille vuorenpeikoille.

  VastaaPoista
 2. Hei Usma, muistuta sitte sitä kaksjalkasta ottamaan kuvia upeista maisemista sieltä pohjosesta! Halutaan osamme tänne. :) T. Jere

  VastaaPoista
 3. Kiitos rohkasusta, Isopeikko. Yritetään..

  Tarttee muistuttaa. Muuten se vamaan sohiikin sillä kamerallaan kaikkee epäolennaista, kuten kaksjalkaisia ja jotain vesiluruja.Myöhästyneet synttärionnittelut muuten velipojallekin. Se on Kaunis :-)

  VastaaPoista