perjantai 26. kesäkuuta 2009

Tanssiharjoituksia ja treffi-ilmoituksia


Toi matalampi on vissiin vähä helteestä höpsähtäny. Sille on tullu pentukuume. Eilisen se istui koneen äärellä ja etsi kuulemma mulle netistä sulhasta ens kevääksi. Ettis ihan ittellensä vaan, kun sillä se kuumekin on.

Syksyllä mun pitäis kuulemma mennä lonkkakuvaukseen ja jossain vaiheessa myös johonkin silmäpeilaukseen, kun meidät lapinkoirat tarttee tarkkaan tutkia, ennenku pentuja hankitaan. Pitääköhän osata tanssia kans? Mä en tiedä, mutta varmuuden vuoksi me Seitan kanssa tossa yks päivä harjoteltiin. Seitakin ehkä kuulemma viedään tukimuksiin, mutta sille ei välttämättä toivota koiravauvoja, kun ei meillä mikskään vauvatehtailijoiksi aiota ryhtyä. Mulla on kuulemma kumminkin niin upea persoonallisuus, että lisää tämmösiä olis kiva saada (noin sano toi ihminen, en mä itte :-). Kattotaan nyt kumminkin ensin ne lonkka- ja silmätutkimusten tulokset.

Yhen ihanan poikakoiran toi matalampi kuulemma tästä aika läheltä bongas. Se on melkeen Seitan värinen ja kuulemma tosi kiltti ja terve. Se on kumminkin jo aika vanha, joten tarttis selvittää sekin, tykkääkö se ylipäätään tämmösistä nuorista tytöistä..


4 kommenttia:

 1. Jännät paikat. Pitää muistaa miettiä myös tykkääkö Usma.

  VastaaPoista
 2. Niin just, mut multa ei oo kukaan kysyny yhtään mitään.

  VastaaPoista
 3. Minä ihan luulin, että järjestetyt liitot ovat jo Suomessa historiaa

  VastaaPoista
 4. Noi meidän ihmiset on niin takapajuista sakkia..ja sormi pystyssä toi matalampi muistuttelee jostain Essin äidin muinaisesta hairahduksesta, jonka seurauksena syntyi 7 sekarotuista rakkauden hedelmää.. Essi on niistä yksi.

  VastaaPoista