sunnuntai 16. marraskuuta 2008

Kemiallista sodankäyntiä

Mimmi ja Vinski on sisarukset. Mimmi on kuvassa toi, jolla on etuvalot päällä. Se on pieni, mutta pippurinen ja nyt se on tosi kettuuntunu meihin. Me on vissiin vähä liikaa leikitty sillä, mutta oma vika, mitäs on niin pieni ja suuhun sopiva. Ei me tietenkään lujaa purra, vähä maistetaan vaan ja heti perään nuollaan sen korvat ja nenä, että älä ny suutu, me vaan leikillään...

Ehkä sitä potuttaa tuo uus kissakin. Emmä ihan tarkkaan tiedä, enkä oikeeastaan kauheesti välittäiskään, ellei tää olis ny käyny vähän henkilökohtaiseksi. Se on nimittäin ryhtyny kemialliseen sodankäyntiin. Ihmiset on luullu, että se on Piisku vaan, joka käy pissimässä meidän makuualustoihin, mutta nyt on samasta puuhasta yllätetty monta kertaa myös Mimmi. Se on tosi pahantuulinen, ärisee jo tolle Vinskillekin, vaikka Vinski on tosi kiltti ja ne on aina ennen ollu ku paita ja peppu. Ihminen arvelee, että sillä on nyt meistä stressi (mitä ikinä se lieneekään).

Tänään se katti oikeen ylitti ittensä ja kävi kusemassa meidän lelulaatikkoon. Se on semmonen vihree pesuvati, josta näkyy vähä läpi ja oli kuulkaa aika ankee kattoo kun kaikki meidän pallot, narut ja luut lillui siellä nesteessä. Eikä kyllä haissukkaan ollenkaan kivalle.,Että pienestä vihaisesta kissasta voikin tulla paljon pissaa! Millähän me se nyt lepytetään..

1 kommentti:

  1. voi ihana :) teillä sitä sattuu ja tapahtuu.. Nyt on sitte lelut pissassa, voi että..

    VastaaPoista