keskiviikko 5. marraskuuta 2008

Seita on ahmatti


Seita on ahmatti. Jos ei ihminen pidä vahtia, se mättää nassuunsa kaikkien meidän kolmen koiran ruuat. Siltä sen massu alkaa jo näyttääkin. Mua ei syöminen kauheesti kiinnosta ja Essi on niin kiltti, ettei se sille kauheesti viitti pistää kampoihin. Eilen meni kyllä vähän liian pitkälle, kun Seita veti mahalleen maate Essin kupin päälle ja ärisi sille, että mä syön tän. Mokomakin hemmoteltu kakara. Silloon Essikiltäkin jo pinna paloi.

Matalampi ihminen on nyt sitten parina päivänä vääntäytynyt Seitan kanssa remmilenkille. Meidän isojen koirien kanssahan toi pallero ei vielä pärjää, kun me mennään niin lujaa ja semmosissa paikoissa, että se tarttuis vattastaan varpuihin. Tossa iässä mä vedin jo parin kilometrin lenkkejä, eikä tuntunu missään. Mutta me kaikki lapinkoiratkin ollaan erilaisia. Seita keskittyy enemmän tuohon keskikehonrakennukseen kuin muihin sporttilajeihin.

5 kommenttia:

 1. Vaan hiano koira se on :) tuo Seita.

  VastaaPoista
 2. Taitaa olla nimisidonnainen tuo ruokahalu..meidän Seita meinaan myös lähes "elää syödäkseen..", toisin kuin taas Väiski. ;)

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Kylläpäs nyt tulee taas kirjoitusvihreitä. Sitä vaan piti sanomani, että juu, on se Seita "hiano" ja pullukkanakin söpö pakkaus. Se vaan ilmaisee itseään kovin värikkäästi ja äänekkäästi. Kasvattajalta kuulin hieman vihjailuja, että Piian Seita olisi ollut pienenä samanmoinen. Pitäneekö paikkansa?

  VastaaPoista
 5. Juu, meidän Seita kyllä kertoo mielipiteensä joka asiaan.. :D Kotona on suhteellisen hiljainen tyyppi, omaa merkillistä mölinäänsä pitää välillä ja leikkimään innostuessaan saattaa haukkua. Vieraassa paikassa sitten kyllä hyvin kärkkäin sanakääntein äänekkäästi kertoo mitä on mistäkin mieltä.. ;) Meidän Rouva..

  Siksi onkin pidetty kiinni säännöstä, että mitään haluamaansa tuo ei saa ääntään käyttämällä.. ;) On toiminut hyvin.

  VastaaPoista