sunnuntai 2. marraskuuta 2008

LumileikkejäToi valkoinen töhnä sit vissiin on ja pysyy, eikä mulla mitään sitä vastaan ole. Siinä on kiva leikkiä. Seita välillä nostelee tassujaan. Sitä vissiin palelee, vaikka se onkin jääkarhun näköinen.

Eilen meille tuli taas Kattinen kylään ja sillä oli kamera. Kun se nappas meistä ton kuvan, jossa mä teen spagaatin, niin korkeempi ihminenkin innostui kuvailemaan ja tossa te nyt näätte, mitä kaikkea kivaa me eilen pihalla puuhattiin. Puuta me ei vielä ihan olla saatu kaadettua, mutta aika komee kuoppa on jo juurelle kaivettu.

Sillä Kattisella oli tällä kertaa Filosofikin mukana ja se on tosi hyvä rapsuttaan koiria. Siitä me tykättiin kovasti. Kissoista sillä meneekin nokka tukkoon, joten nyt ei ollu pelkoa, että Piisku ja kintaankokoiset varastais koko huomion.

Tänään me lähetään korkeemman ihmisen kanssa viemään se pörrösempi kinnasvärkki omaan kotiin Vimpeliin. Saas nähdä onko siellä taas hiiriä imeskeltäväksi pihalla. Viime kerrallahan sen talon kissa oli järjestäny niitä sinne aimo kalmiston.

5 kommenttia:

 1. Koirat on sitten mukavia. Onkos tuo pulkka mitä Seita kantaa ekassa kuvassa?

  VastaaPoista
 2. Hyvä idea. Täytyypä ehdottaa Usmalle, että siihenkin sitä voisi käyttää ;-)

  VastaaPoista
 3. voi että ihanaa jotta jossain on lunta jo, ehkä tännekkin vielä tuleepi talven aikana..

  VastaaPoista
 4. Siä on jo talavi, piipahdin sunnuntaina K;joella ja tosiaan valkoista oli....;)
  Ei meillä vaan oo ,mustaa, märkää pimiää.
  Mekin tahotaan lunta jo *polkee jalkaa*
  Rapsutukset ihanille eläimille

  VastaaPoista
 5. Ohhoh, vai ei sitä teille piisannu, Inkku, vaikka melkeen naapureita ollaan. Pitäisköhän tuora täältä muutama kärryllinen teirän markille ;-) Joutaas mun puolesta.

  VastaaPoista