perjantai 31. lokakuuta 2008

Mitä se on?


Mitä toi valkoinen ja märkä on? Sitä on maassa, puussa ja taivaalta tulee kaiken aikaa lisää. Oma ihminen ei kuulemma kerkiä kuvaamaan. Pitää vissiin paapoa niitä kintaankokoisia kissoja (epistä), mutta kyllä tää mun mielestä olis ihan raportoinnin arvonen asia.

Tänään meitä pikkukoiria on ajelutettu autolla ympäriinsä. Mummolassa väittivät, että mä oon viime näkemästä söpööntyny niin, että oon tällä hetkellä nätimpi ku Seita. Eikö se nyt sentään vaatis jonkinmoista kuvallista todistusaineistoa!? Mutta ei... Kamerasta on kuulemma patterit loppu ja niin kai kohta tosta matalammasta ihmisestäkin. Se yrittää taas siivota, mutta eihän semmonen täällä meillä kannata.

Tänään ne kävi näyttämässä mulle alakerrassa sitä toista kintaankokoista ihan läheltä. Tarttee kuulemma ruveta tekeen tuttavuutta, jos se vaikka jääkin meille, kun ei sille ole löydetty muuta kotia. Ihan kissalta se haisi, vaikka pitikin samanlaista ääntä kuin limsapullon korkki (shhh ja poks). Sanovat sitä Muskaksi.

2 kommenttia:

  1. Meidän Doriksellekin tuodaan aina välillä sähinäkasa nenän eteen, mutta nyt on kyllä sähinät alkaneet vähentyä. Uskaltaa jo koirakin haistaa paremmin, kun ei pidä niin kummaa ääntä. :)

    VastaaPoista
  2. Juu, teillä onkin vaikka minkävärisiä pieniä sähisijöitä ja lisää tulossa. Ollaan innokkaasti seurattu kuulumisisa;-)

    VastaaPoista