torstai 23. lokakuuta 2008

Häkissä

Vakoiletko sä meitä sieltä ikkunasta vai mitä. Häh?


Siellä mun vanhoilla sivuilla kerroin jo, että meistä meinataan vissiin tehdä häkkieläimiä ja se huolestutti mua kovasti. Kissojen häkki valmistui ekaksi ja ne käyttääkin sitä tosi ahkerasti. Se vaan on semmonen pikkuinen koppi, että mä jo säikähdin ,meinaako noi ihmiset tukkia meidät koiratkin semmoseen. Onneksi ei.

Tää meidän uus aitaus on oikeastaan enemmän puisto kuin häkki. On tilaa juosta (ihminen ei vaan ikinä ehdi osua meihin kameralla silloon, kun me ollaan vauhdissa) ja iso kukkapenkki, jota voi kaivella (siitä harrastuksesta tolla matalammalla ihmisellä on taas ihan tiukkapipoisia mielipiteitä). Ohi pyöräilevät mummutkin meinaa kuulemma ajaa ojaan, kun ne ei meinaa uskoa näkevänsä näin monta ihanaa koiranpoikasta yhdellä kertaa. Ei tämä ajoittainen häkkieläimenä oleminen kai niin kamalaa olekaan.

2 kommenttia:

  1. Voi että mitä ihania kuvia! Toivottavasti Seita pysyy vielä viikon pienenä pallerona, kun näämme seuraavan kerran! :)

    VastaaPoista
  2. Seita on luvannu pysyä pallerona pitkään ja siltä se kyllä näyttääkin:-) On terhakka, mutta selvästi hitaammin kasvavaa sorttia kuin Usma.

    VastaaPoista