torstai 16. lokakuuta 2008

Seita on rengastettu


Tänään ne laitto Seitallekin pannan kaulan ympärille ja kyllä sitä pänni. Se osaa olla aika dramaattinen, kun sille päälle sattuu ja nyt se kiljui ku pieni possu. Me kaikki tietysti yritettiin auttaa sitä. Ihminen silitteli ja mä yritin kiskoo siltä sen renksun pois.

Kun se on vielä niin pieni, siihen pantaan piti tehdä ylimääräinen reikä. Se pätkä, joka jäi sit sojottamaan, vimmastutti sitä aivan erityisesti. Ihminen kumminkin selitti, että kahva pitää koirassa olla, jos kerran lähdetään kaupungille, ei kadulla voi irrallaan juosta, mutta Seitaa suututti. Sitä ei oltu vielä koskaan pistetty naruun kiinni.

Me mentiin sitten autolla mummolaan (sinne missä se vanha koiraneiti menee aina makkariin mököttään, kun me tullaan). Niillä oli sen vanhan koissuneidin vauvapanta tallella ja Seita sai sit onneks sen. Vihdoinkin tuli rauha maahan. Seita jäi hoitoon sinne mummolaan ja me lähettiin ihmisen kanssa asioille.

Mä olin tietysti tosi reipas ja odottelin kiltisti autossa, kun matalampi ihminen kävi kaupoissa. Korkeempi ihminen olikin tänään taas koko päivän jossain reissussa. Usein, kun se aamuisin lähtee, se sanoo menevänsä tienaamaan koiranruokarahaa. Kai se tänään hankki sitten monta maksalaatikkoo ja jauhelihariisii, kun se tuli vasta myöhään yöllä takaisin. Me ootettiin sitä Seitan kanssa heti eteisessä. Oltiin kiskottu sen takki naulakosta ja nukuttiin sen päällä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti