perjantai 4. syyskuuta 2009

Kasvattajakurssille

Tänään posti toi matalammalle ihmiselle tommosen paperinivaskan, jonka kannessa lukee "Kasvattajan peruskurssi". Mitähän se meinaa ruveta kasvattaan? Kyllä mun mielestä nuo omput ainakin näyttää jo kohtalaisen hyvin kasvaneilta. Ei niitä varten luulis ainakaan lisää kasvatusoppia tarvittavan. Itsensä kasvattamiseen sen kannattais varmaan vähän enemmän keskittyä. Sen verran pöhköltä noi sen touhut toisinaan näyttää.

Tänään se on kyllä ollu mulle kiltti, antanu paljo herkkuja ja rapsutellu vattasta. Essille se välillä ärjyy, kun ne on kumpikin aina aika kärttysiä tämmösellä sadesäällä. Ihminen ei kyllä nuole kipeitä tassujansa niinku Essi, mutta aika lailla samanlaisia niitten vaivat vissiin on..Kärttyisiä muoreja molemmat.

5 kommenttia:

 1. Kauheen kriittisesti ja sarkastisesti suhtautuu Usma nyt emäntänsä harrastuksiin ja tekemisiin. ;)

  VastaaPoista
 2. Se onkin nyt tuo Seita, joka täällä on tällä hetkellä äänessä. Usma kun on jo muuttanut korkeemman ihmisen mukana uudelle kotipaikkakunnalle. Me muut mennään sitten perässä, kun lampaille ja kanoille löytyy ensin kunnollinen uusi koti. Seita on suloinen pikku mössykkä, mutta ei alkuunkaan yhtä positiivinen tyyppi kuin siskonsa ;-)

  VastaaPoista
 3. Tiedätkös Seita, se on koirankasvatuskirja. Siitä voi oppia miten koirista tulee hirmu isoja ja vahvoja, niin että ne jaksavat syödä kaikki maailman herkkuluut ja muut namit. Odotapas vaan niin näet.

  VastaaPoista
 4. Itse joskus vuosia sitten kans käynyt tuon kurssin, vaikka pelkillä uroskoirilla on vähän vaikea kasvattaa... Eikä musta muutenkaan kyllä taitais olla siihen, en raaskisi luopua pennuista ja pian mulla ois koti täpötäynnä koiria. :)

  VastaaPoista
 5. Soita kuuntelee korvat örössä, kun luin viestin sille, Isopeikko.

  Mulla on Leila ihan sama ongelma! Siksi asiaa tullaankin harkitsemaan tarkoin.Melkein pitää olla etukäteen pennuille maailman parhaat kodit tiedossa (ehkä jotkut kolmipäiväiset testit kaikille ehdokkaille ;-) Huh, huh.

  Kurssilta toivon kuitenkin saavani pääasiassa lisää eväitä hyvään koiranpitoon.

  VastaaPoista