maanantai 28. syyskuuta 2009

Lukeminen kannattaa aina

Noi sivupalkin koirablogit ja koiranomistajan koulutuskirjat tekee selvästi tolle meidän matalammalle ihmiselle hyvää. Tänään se inspiroitui Tuire Kaimion kirjasta ja Lumeksen blogista niin tehokkaasti, että järkkäs meille jännän aarteenetsintäleikin. Semmosta me ei olla koskaan leikitty, kun noi meidän ihmiset on vähä laiskoja järjestään meille mitään koulutustuokioita. Sitäpaitsi se on kolmen koiran ja kuuden uteliaan kissan läsnäollessa sisätiloissa hieman hankalaa, kun kaikki tahtoo osallistuu toimintaan yhtä aikaa.

No joka tapaukses se tänään piilotti meille koirille nameja ympäri taloo ja hoki sitte "Etsi"."Missä herkku?"

Essi on aina ollut kuulemma hurjan älykäs koira, vaik se onkin niin arka, että säikähtyessään unohtaa kaiken oppimansa. Sekään ei kuulemma ollu koskaan leikkiny semmosta, mut hyvin se niitä nappeja löysi. Seitakin tais löytää pari ihan vahingossa, mutta kun mä hoksasin, mikä oli homman juoni, mä löysin kaikki ihan suvereenisti ja muut jäi vaan vierestä kattelemaan. Essiä vähän pänni, koska kyllä se varmaan olis löytäny aika paljon, mutta kun sillä on jo paha kaihi ja mä oon aika paljo nopeempi, niin mähän nappasi namit nassuun, kun se vasta suunnisti.

Se oli aika kivaa ja siks me halutaanki ojentaa toi edellisen postauksen kehumerkki Lumekselle, kun me on saatu sen ja sen emännän touhuista niin paljo inspiraatioo, et meidän matalampikin tollee aktivoitui. Koiria voi kuitenkin pidellä niin monella tavalla (niinku kissujaki) ja Hiirosen emännän tokaplokikin on meistä tosi mukava, kun siellä ihan selvästi näkyy se, kuinka kisut ja koirat ja ihmiset voi olla hyviä kavereita ja pitää huolta toisistaan. Olkaa siis hyvät. Tahdomme palkita teidät tuolla nätillä sinisellä ystävämerkillä. Teillä on molemmilla tosi kivat blogit.

2 kommenttia:

  1. Paljon kiitoksia kehunapista ja mukavaa, että Lumeksen blogista on löytynyt mielenkiintoisia juttuja luettavaksi ja ihan toimintaankin asti! :)

    VastaaPoista
  2. Se oli hyvä leikki ja kehutkin meni oikeaan paikkaa :)

    VastaaPoista