torstai 17. syyskuuta 2009

ViimeinkinViimeinkin postitäti toi sen mun lonkkakuvauslapun. Emmä siitä mitään ymmärrä, mutta matalampi sanoi, että se on B molempien takakinttujen saranoitten osalta ja että se on ihan hyvä - varsinkin kun niille sattui se töppi, että veivät mut kuvauksiin just ennen juoksenteluaikaa, jolloin tulos voi olla tavallista heikompi.

Tänään me ei kyllä päästy Seitan kanssa juoksenteleen ollenkaan. Pitkälle automatkalle vaan. Autokin oli ihan vieras, mutta siellä minne mentiin oli ihan tuttu tyyppi, nimittäin meidän oma korkeempi ihminen. Mentiin sisään semmoseen taloon, jossa haisi kissoilta, mutta yhessä isossa huoneessa oli paljon ihan tutuntuoksuisia tavaroita. Matalampi selitti, että siitä talosta tulee ihan pian meidän uusi koti.

Me tutkittiin Seitan kans kaikki huoneet ja niitä oli mukavasti enemmän kuin täällä nykyisessä kodissa. Yhtään kissaa me ei sieltä kumminkaan löydetty, vaikka kissanpissaa oli vähän joka nurkassa. Tarttee kai sit ottaa omat kissat mukaan. Eihän koti mikään koti oo, jos ei siellä oo vähintään viittä kissaa. Sen talon yläkerrassa on muuten vuosiluku 1865 ja pihassa oli paljon omenapuita. Mäkin maistoin yhtä omppua, kun ihminen sanoi, et se on hyvää, muttei omput taida olla lapinkoiran ruokaa. Ei mun mielestä ainakaan.

9 kommenttia:

 1. HIP HEI, onnea Usmalle toivotuista lonkkakuvaustuloksista!! :D Kurkattiin KoiraNettiin aamulla (että näkyykö velipojan tulokset siellä jo, mutta löytyikin Usman), mutta kun et ollu vielä tänne blogipuolelle kirjottanut tekstiä, mihin kommentoida ja onnitella. Huimasti onnea ja rapsutuksia!

  VastaaPoista
 2. On teillä kodikkaan näköinen "vanha", uusi koti!
  Voikaa hyvin siellä!

  VastaaPoista
 3. On nätti koti Teillä!
  Onko maaseudulla
  vai kaupungissa?
  Nyt on paljon
  uutta haisteltavaa
  Koirille ja Kissoillekin!

  VastaaPoista
 4. Hyvä koti tuosta tulee, on pihaa ja pihan reunoja ja talokin, eikä mikään näytä olevan ahdistavan liki. Kysypäs siltä matalammalta miksei se itse kuvannut niitä lonkkia kun se muuten ottaa kaikenlaisia mukavia kuvia.

  VastaaPoista
 5. Kiitos Famu :)

  Talo on pienen paikkakunnan keskustassa,Herne, mutta tontti on yli 4000 neliötä ja yhtä reunaa lukuunottamatta naapureina on vain kouluja ja seurakunnan toimitiloja. Todella rauhallinen paikka lähellä palveluita ja järvellekin näkyy, jos tarkkaan kurkistaa,joten eiköhän tämä tästä vielä joskus iloksi muutu, kunhan päästään muutto- ja remonttihässäköistä eroon ;-)

  VastaaPoista
 6. Heh, Isopeikko. Mä luulen, että sillä on jossain jemmassa sopiva kuva Seitan persustasta. Mä käsken sen lähettää sit sen, kun tulee vuoro tarkastaa Seitan lonkat. Pyydän vielä liittämään mukaan selitykseksi lapun, jossa lukee, että "Peikko käski" :-D

  VastaaPoista
 7. Oi, mikä talo! Siinä on selväsi henkeä ja elämää ja tilaa koko konkka ronkalle. :)

  VastaaPoista
 8. Onnittelut B-lonkista ja talo on kyllä todella kaunis. Vanhoissa talossa on sitä jotain. :)

  VastaaPoista