torstai 8. lokakuuta 2009

Hilebileet ilman pörröeläimiä

Tiätteks, että tanssiessa on helpompi pysyä tahdissa, jos samalla laulaa? Me ei tiätty ennenku kokeiltiin... Ja Seitahan sanoo edelleen aina "Mouuu", ei siis "wouu" tai "ouuu" niinku koiraeläimen kuuluis. Se nyt vaan on semmonen.

Viikonloppuna matalampi osti kaupasta jotain semmosta kiiltävää jauhoo monta pientä purkillista ja ne nähdessään korkeempi huokas "Voi ei. Tota on sit kohta joka paikassa" Se oli kuulemma jotain askarteluhilettä, jota matalampi hankki vierotusoireitten varalle, kun se lopetti ne omat bloginsa ja tarvitsi tilalle jotain muuta yhtä pöhköä puuhaa.

Tänään se sitten piti ihan itekseen keittiössä jotkut hilebileet ja sulki kisutkin yläkertaan ovien taa. Kukaan muu ei kuulemma saanu koskee sen hileisiin. Tylsää. Mä olsin kyllä halunnu nähdä, miltä Muska näyttää hopeajauholla koristeltuna ja olsin mä itekkin voinu kokeilla jotain kultaista sävyy kuonoon, kun nuo kesän vaalentamat aurinkoraidatkin alkaa mun turkista jo häipyä ja tummanruskeeta kasvaa tilalle.

4 kommenttia:

 1. Kyä te sitten keksitte kaikenlaista koiruutta :) Vartokaahankun tulee lumisade niin kissit on kaikki ihan hileisiä :)

  VastaaPoista
 2. Olihan mukavan koiruuksinen juttu! Mitähän se matalampi teki tai sai akaiseksi niistä hopeajauhoista?

  VastaaPoista
 3. Täällä tuli eilen Taivaalta isompiakin kuin pelkät hileet,
  kunnon rakeita.

  Tulin just kaupasta ja näin
  kun yks koira pelästyi oikein kunnolla.

  Se ei ollu talutusnauhassa,
  ja pinkaisi puskan alle pakoon!
  Sieltä se haukkua räyskytti,
  eikä halunnut tulla pois.

  Se oli ihan sen näköinen kuin
  siltä olisi mennyt hermot, niitten rakeitten takia.

  Ei siinä auttanu muu kuin
  kaivaa viikonloppunamut
  (makkarapaketti)
  ennen viikonloppua laukusta!

  VastaaPoista
 4. Sitä me odotetaan. Lumileopardit on kivoja ja Muskasta tulee varmasti komee semmonen, Isopeikko.

  Se kuulemma värkkäs joulukortteja, Vilukissi. Emmä kumminkaan ymmärrä, miksei me saatu auttaa, kun se sit kuitenkin pistää lähettäessään niihin meidänkin nimet alle.

  Vai satoi teillä siellä raketteja, Herne. Ei mekään tykätä semmosista yhtään. Onneks matalampi haki meidät sisälle heti, kun täällä muutama päivä sitten kans tuli semmosia.

  VastaaPoista