maanantai 12. lokakuuta 2009

Ihmisten juttujaNää on just semmosia ihmisten juttuja, joista me koirat ei ymmärretä mitään. Siks meidän omien ihmisten pitäiskin huolehtia niistä meidän puolesta.

Se me kumminkin käsitetään, että on kurjaa, jos pian ei talvisin voi enää leikkiä lumileikkejä. Puhdas vesi ja ruokakin on aika tärkeitä juttuja. Seita tossa muistuttaa, että ruoka on just erityisen tärkee pointti. Se on aika tarkka näissä syömäasioissa.

Se kuulemma tykkää myös enemmän ehjästä metsästä kuin tommosista rumista ojista, joissa juuret törröttää maasta kuin suonet haavasta ja marjamättäät kuivaa.

Se on muuten kummallista, että vaikka maailmassa on niin paljon erilaisia otuksia, ihmiset elää niinku niiden asiat ja tahtomiset olis aina kaikkein tärkeimpiä, eikä muilla olis juuri mitään väliä. Vuh.

4 kommenttia:

 1. Mulla on blogissani Suklaamurulle ja Kermakaramellille meemi ja tunnustus! Tykkään kans, että metsät saisi jäädä ojittamatta, jos Luoja kerran on niin ne tehnyt.

  VastaaPoista
 2. Tiedätkös Seita, ihmiset aina unohtavat oman osuutensa. Ne luulevat helposti itsestään liikoja ja menevät sitten kaivamaan huvikseen ojan että saisivat siitä paljon kiiltäviä kolikoita.

  VastaaPoista
 3. Ihmisillä on kulkaas koirat,
  sellainen kurja tapa,
  että ne juoksee sen rahan perässä,
  sillä ne saa enempi roinaa ja romua ja pääsee kuuhun asti!

  Niin siinä menee
  sitten kaikki lait ja arvotkin
  sikinsokin.

  VastaaPoista