torstai 22. lokakuuta 2009

Vähän tylsääJos ihan rehellisiä ollaan, niin kyllä mulla on nykyään vähä tylsää. Korkeempi on ollu viikot poissa pian kaks kuukautta, eikä tosta matalammasta oikeen hupia irtoo. Enimmäkseen se nukkuu vaan tai istuu tietokone sylissä tai sit silittää kissoja.

Tänään sentään päästiin sen kanssa ajelulle ja käytiin kattomas taas tota Viivikoiraakin. Se on melkeen yhtä vanha kuin meidän Essi, muttei ollenkaan yhtä kärttynen - paitsi silloon, kun sen oma ihminen halii ja silittää meitä liian kauan.

Minkähänlaista olis olla ainoo koira niin, ettei olis edes kissoja kavereina. Mä luulen, että mulla vois olla vielä enemmän tylsää. Toi Viivineiti on tietysti eri juttu. Se kun on saanut olla ainoo koira ihan aina, eikä muusta tiedä.

5 kommenttia:

 1. Muistatkos kun olit siellä lapissa ainoona koirana, sellaista se olisi, luulee peikko.

  VastaaPoista
 2. Mua rupes vähä naurattaan, kun ajattelin tota Viivikoiraa Lappiin paimentamaan niitä poroja ja rippikoululaisia :). Sellasena lappikoirana varmaan oliskin kivaa, mutta tämmönen sohvakoirana olo ei oikeen sovi mulle. Seitalle sitäkin paremmin...

  VastaaPoista
 3. Meidän Tyyne taitaisi nauttia kun saisi olla ainoa koira - saisi kaiken ruoan, parhaimmat paikan sohvalta, ainoana rapsutukset ja kaiken huomion.. :)

  VastaaPoista
 4. Joskus vaan täytyy pitää vähän tylsääkin.
  Muuten ois aina tasasta!

  VastaaPoista