torstai 29. lokakuuta 2009

Yöllistä karjuntaa

Näin meitä kaikkia nyt väsyttää ja syy on tuon Essin. Siinä se vaan tikkana edelleen tapittaa. Ilme tosin on vähän syyttävä, kun matalampi huusi sille niin kauheesti viime yönä, mutta mitäs itte alotti.

Se valokikka ei nimittäin enää toiminu, vaan Essi alotti haukkuaräysköttämisen heti, kun me muut yritettiin mennä nukkumaan.Matalampi yritti rauhotella, komentaa, käyttää sitä ulkona, jättää huomiotta ja vaikka mitä. Lopulta siltä palo pinna ihan totaalisesti ja se karjui niin, että Essi kakkas kauhusta lattialle. Siitä matalampi suuttui entistä enemmän ja uhkaili vaikka millä.

Meitä Seitan kanssa rupes jo pelottaan, mutta matalampi silitti meitä ja sanoi, ettei me olla tehty mitään pahaa. Sitte matalampi tuli taas niin kipeeks, että se oksensi vessassa kauan aikaa ja Essi koko ajan vaan räyskötti. Joskus kuuden aikaan se sitten hiljeni ja me saatiin hetkes nukahtaa. Kisuille tuli sit kumminkin yheksältä nälkä ja muutenkin ne on sitä mieltä ,että kyllä silloon viimeistään pitää jo herätä. Siks me ollaan nyt kaikki tälleen nuupallaan - paitsi ESSI, tuo yössä karjuva jalopeura (mikä semmonen sitten lieneekään. Kuulinpahan vaan, kun matalampi sitä semmoseksi nimitteli).

3 kommenttia:

 1. Ei sunkaan Essi oo pipi?
  Jos sillä on ikävä sitä korkeempaa tai massussa ilmaa, tai sillon halipula, tai havunneulanen varpaanvälissä....???

  VastaaPoista
 2. Kyllä Essi on varmasti pipikin. Sillä on nivelrikko ja vatsavaivoja, mutta niistä se on kärsinyt jo pitkään. Havunneulanen varpaanvälissä kuulostaa sen verran vekkulilta selitykseltä, että taidan kysäistä siltä johtuuko meteli siitä :)

  VastaaPoista
 3. Mitä jos Essillä on vuorokausirytmi sekaisin? Päivästä on tullut yö ja yöstä päivä? Närkästyyhän sitä vähemmästäkin, jos toiset menee keskellä kirkasta päivää pötköttään.

  VastaaPoista