tiistai 27. lokakuuta 2009

Mä mökötän nyt

Mä mökötän nyt. Meillon ollu tänään matalamman ihmisen kanssa niin monesta asiasta erimielisyyttä, että mä en viitti sanoo sille enää mitään.

Ulkona sataa kaiken aikaa, mut silti se yritti viedä meidät aamulla häkkiin. Eihän semmosta saa koirille tehdä. Niin mä sitten karkasinkin sieltä saman tien ja juoksin äkkiä takas ovelle. No, sen se sanoi sentään ihan ymmärtävänsä, mutta siitä se suuttui, kun mä pissasin lattialle, vaikka se oli vaan se sama paikka, johon Essi oli just vähän aikaa sitten pissannu.Enkä mä tajuu ollenkaan, miksei kissojen vessasta muka sais syödä sitä, mitä ne on sinne jättäny. Ei kai ne niitä pökäleitä enää tartte!?

Meillä ei synkkaa nyt kyllä ollenkaan. Tulis vaan korkeempi pian kotiin.

8 kommenttia:

 1. Hm..
  pökäleriitaa;
  kyllä veti hymyn
  puolelle,
  ihan vaivihkaa vaan.

  Ei se ole aina Kivaa
  koiran olo, kun
  Pomo määrää!

  VastaaPoista
 2. Mä oon kyllä myötätuntonen, mutta mitä tulee pökäleen syöntiin, niin ymmärrän kyllä sitä matalampaa:)
  Sen on varmaan vähän vaikeeta ajatella pussailevansa teitä, jos ootte menny alkupaloiks vetämään kissanpötköjä.... yyyhhh!

  VastaaPoista
 3. Ei ole, ei Herne ;-)

  Arjaanneli osui taas tismalleen asian ytimeen ;-)

  VastaaPoista
 4. Voihan pökäle! Kyllä Doriskin on sitä mieltä, että ylimääräiset pökäleet kuuluu koiran suuhuh. Hyh, hyh. Siksi on ikävästi järjestetty sellaiset kissanvessat, että sinne ei koiruus pääse.

  VastaaPoista
 5. Miten te olette siinä onnistuneet Outi? Meilläkin oli vessoja ennen vaan huoneissa, jonne koiranpennut eivät päässeet. Nyt kasvettuaan niiden odottaisi oppivan, että kakalla mässäily ei kertakaikkiaan käy. Vielä ei ole oppi mennyt perille.

  Semmoisia katoksellisia vessojakin on kokeiltu, mutta kyllä koirut sinnekin pääsevät, mutta Piiskukissa sen sijaan ei, koska se ei mahdu! :)

  VastaaPoista
 6. Tiedätkös Usma. Peikostakin on omituista että ihmiset tekevät tarpeensa sisällä mutta hätistävät koirat pihalle tarpeilleen. Niin ja jotkut kissatkin saavat tarpeilla sisätiloissa. Se on aika epistä, mutta se varmaan johtuu siitä että on kissan päivät ja koiran elämä.

  VastaaPoista
 7. Miettikääs nyt, millainen maku on aamulla suussa, kun herää. Mitähän sitä on oikein yöllä tultu tehtyä? ;-)

  Susanna

  VastaaPoista
 8. Ihmiset tietysti on muutenkin vähän omitusisia, mutta joskus eika kivoja. Kai se pitää vaan sietää, Isopeikko.

  Voi, Susanna ;-D Saiskohan ihmisille uskoteltua, että ne on kävelly unissaan ja.. hmm...tätä täytyy pohtia. Me lapinkoirat ollaan kyllä rotumääritelmän mukaankin aika ovelia, niin, että se vois vaikka meiltä onnistua.

  VastaaPoista