perjantai 16. lokakuuta 2009

Ikävystyneen koiran jääkaappimietteitäNää on sit ihan vanhoja kuvia. Ei me taas maanantain jälkeen olla päästy muualle ku aitaukseen ja auton takapenkille.

Melkeen aina, kun matalampi lähtee autolla jonnekin, se ottaa meidät mukaan ja aika usein me mennään niitten ihmisten luo, joitten pentu toi matalampi on. Niillä on se vanha Viivikoirakin, joka ei oo meille enää yhtään nyreissään, vaan tykkää kun me tullaan. Hei, miksei meistä muuten oo yhtään kuvia yhdessä? Se tarttee korjata ensi tilassa.

Semmostakin mä oon miettiny, et miksköhän niillä ihmisillä on siellä aina parempaa ruokaa jääkaapissa kun meidän omilla ihmisillä. Meillei oo melkeen koskaan semmosia ihania littanoita lihanpaloja, mitä mä meen aina heti jonottaan siihen kaapin eteen, kun pääsen niille ja aina tähän mennes ne on hoksannu semmosen antaakin. Kakkuu ja pullaakin mä siellä aina saan, eikä semmosiakaan meillä kotona oo melkeen koskaan. Mitähän meidän ihmiset oikeen siellä jääkaapissaan säilöö? Jonakin yönä, kun ne nukkuu, käyn vielä tarkistamassa asian..

1 kommentti:

  1. Littuläski onkin hyvää aika monen mielestä. Toiset haluaa paistaa ne ruskeiksi.

    VastaaPoista